Sista augusti.. ...

Tänk att det redan är sista augusti och sommarmånaderna är redan över:( suck.. hann inte njuta mycket alls:( nästa sommar kommer jag förhoppningsvis ha lite mer tid över och göra lite roliga saker istället för att bara jobba:):)

Nu ska jag ta & sova, ska ju faktiskt till skolan imorgon;P

Puss!/C


Körkort!

Idag fick jag äntligen hämta mitt fina körkort på posten:) jag var så stolt! jag ville bara snurra runt så att alla fick se att jag var och hämtade mitt körkort som jag har slitit som bara den för!! ...fast, det var ju bara en där förutom min mor, jag och två som jobbade i kassan.. så jag nöjde mig med att säga "Hej, jag ska hämta Mitt körKORT!!" ;) hihi
 ...Men jag kommer ändå att sakna min gamla "körlapp"...

Puss!/C


New you

Idag kan man säga att mitt "nya liv" startade, för idag började jag på mdh i hopp om att bli en bra sjuksköterska om tre år ;) Det är jättespännande & jag längtar tills jag har kommit in i det hela och inte känner mig så himla lost längre ;P Just nu ligger det böcker i princip över hela mitt golv och jag ska snart ta och kika vilka det är jag ska ha under min första kurs, phew... Kan inte tre år bara gå på ett tjilevipp? :)

Puss!/C


RSS 2.0