Bff

Vänner♥


gta

Mathias sitter just nu och visar mig på tv-spelet gta hur jag ska göra på min uppkörning..:P jag tror dock inte att jag blir godkänd om jag snor en polisbil, kör med den på trottoaren och kör över allt och alla jag ser och sedan kraschar bilen.. HMMMM....
;)

Nej nu ska vi ut och springa, jihoo!
(måste ju ha steg till min stegräknare..;))

Puss!/C

Vårrus

Just nu sitter jag och mumsar på ett grönt o gott äpple och ska snart ut och springa med Mathias:):) Det ska bli skönt att äntligen kunna springa igen, en av alla de många positiva sakerna med våren:)



Puss!/C

Trött, zzz...

Usch, söndagkväll:( inte alls kul.. nu måste jag vänta fem dagar innan det blir dags att få sova ut igen, ujuj.. :(
Ska köra motorväg imorgon när jag ska till jobbet, ååååh fy säger jag bara :P
Jag har varit ute och kört lite landsväg, först en tripp till Anna och fick se hennes fina bostad och sen  blev den en tripp till Lotta & co..:) Mysigt att åka iväg o se lite annat!:)



Theodor & jag (:

Puss!/C

Sommartider

Mathias och jag sitter just nu och tittar på hey baberiba:) Bästa komediseriern ever:) de borde börja sända avsnitt igen!:)
Jag var ute och körde idag, det blev dock ingen motorvägskörning.. den sparar jag lite på:) Det fick bli en tripp till coop och köpa lite gott bröd till frukosten:) Ska köra landsväg ikväll också:) woo!
Vi ska snart åka hem till Mathias och fika:) hans bror fyllde i onsdags så det blir att fira honom idag när alla är lediga:)
Jag ska också fixa lite vårnfint vid Prickens grav:)



Puss!/C

Earth hour

Sitter och kikar på Miami ink med Mathias och vi + min mor ska snart vandra ner mot Maxi och köpa lite gott för kvällen:)
Vi måste köpa lite ljus pch marschaller inför kvällen eftersom man ska ha släckt från 20.30 - 21.30:)  Kommer dock att ha tv:n på o kika på Robinson:) men jag kommer iaf att släcka lamporna:):)
Nu ska jag fortsätta att mysa med Mathias framför tv:n och bläddra lite i vecko revyn :)

Puss!/C

<3 Längtar!

Har just kollat på lite bilder sen i somras.. åhh, jag jag längtar till sommaren! Jag vill grilla med mina vänner, festa, bada, åka på roadtrip!!:):) (inte tälta med läskiga wrong turn människor i närheten....;))
åhh, jag längtar verkligen!



Jag saknar mina söton <3

Honey, honey

Ah, vad skönt det är med helg och få vara ledig!:) Inget jag gråter blod för om man säger så...;)
Ska till Ego sen och kolla på lite kläder med Mathias:) han känner också att det är dags med en lite ljusare vårgarderob:) Jag och Mathias var på Tuna Park igår och där hittade jag ett till bondelid linne och en skjorta från twist and tango:)

PUSS/C!!

Vem är jag?

Enligt 118100 är detta jag:

118100 tror att Camilla är en vacker och intelligent kvinna. Vi trör att hon gillar att lösa korsord och att hennes stora dröm är att jobba för NASA.

hihi ;)


Två tummar upp för Krekolas(:

Körde just med Magnus Krekolas:) Kändes som att det gick hyffsat bra:) har bokat upp två tider till om två veckor, så någon gång kanske jag får körkortet iaf ;)

Ja, äntligen är det torsdag eftermiddag så imorgon vid den här tiden har jag en hel helg att se framemot:) ska inte göra alltför mycket.. Jag ska mysa med Mathias och övningsköra, övningsköra o övningsköra lite till:) Ska försöka bege mig ut på motorvägen på söndag morgon, vi får väl se hur det går;) iih!

Puss!/C

Våffeldagen(:

Sitter och kikar lite smått på "du är vad du äter" och ska snart gå och lägga mig:)
Köpte ett vitt linne från bondelid idag(: Lite ljusa vårkläder är ju aldrig fel om man har en svart garderob;)
Ska köra på Krekolas imorgon. Usch, fy och blä säger jag om det.. Det känns alltid som att man ska ha en liten uppkörning när det är dags för körlektion. :( Jag vill bara ha körkortet.. typ nu vore passande ;)


Puss & Kram!/C

Seasons in the sun

I can't live if living is without you..



Tummen ner för snö i slutet av mars

?

Det här känns bara sååå långt bort för tillfället :(  Istället får man njuta av isande vindar och snö, och jag kan inte säga att jag njuter så speciellt mkt...

Det här känns bara såå långt bort för tillfället.. Istället får man njuta av snö och isande vindar, och jag kan inte säga att jag njuter sådär jättemkt av det :(

Fikat med världens bästa!(:


Jag har nyligen kommit hem från stan efter att ha träffat Sandra:)♥ Vi pratade lite om vilken underbar sommar det kommer att bli och hur kul vi kommer att ha det!:) Vi planerade in lite fester för den närmaste tiden:) vilket verkligen behövs då vi båda jobbar de flesta av dygnets 24 timmar;)
Det blev lite skvaller, vilket jag aldrig tycker är helt fel;) det händer inte så mycket skoj på mitt jobb som man kan leva på om man säger så ;)


Puss!!//C

Bara fyra dagar kvar tills det är helg..:)

Yes, äntligen har jag jobbat klart för måndagen, yaaay!:) Ska snart träffa Sandra:) Då blir det lite fika och lite shopping=) inte helt fel!
Vaknade imorse av att det var snö ute.. ganska mycket dessutom..:( jag hade totalt glömt bort att snöade igår kväll.. Att se att det låg en massa snö ute var inte direkt den bästa överraskningen om man säger så.. Jag vill ha vår!(: Vad  härligt det skulla vara att sitta i vårsolen och äta en cornetto jordgubb:)

Puss!/C

Trött, tröttare, Camilla.

Sitter och kikar på Vårt bröllop i era händer och känner mig inte alltför kry, har ont i huvudet. Alltså sådär otroligt jädrans jätteont..:( har haft det hela helgen, och huvudvärk tillför inget positivt alls.
Var nyss ute och körde lite:) det gick ganska bra, så om ca 18 år så har man förhöppningsvis börjat närma sig ett körkort :P
Måste fixa matlåda innan jag kan gå och lägga mig, fy vad tråkigt. Ska göra en god fetaostsallad, det är iaf positivt.. när jag har orkat göra klart den:) Vilket känns som never :P

Nu ska jag fortsätta att tycka synd och mig själv, och vila upp mig innan det är dags för matlåda;)

PUSS!!/C

Snö? nu? :(

Just nu sitter jag på Viktoriaenheten sektion 1 och väntar på min kära mor ;) den segproppen;P Ute snöar det som bara den så jag känner mig inte sådär jättetaggad för att promenera hem, kan lika gärna sova kvar här, börjar ju att jobba om tolv timmar;).. Nu är min mor tydligen klar så det är bara att börja promenera i det inte alltför underbara vädret;):(

Puss!!/C!


Vizzlis

I torsdags, den 19 mars, fyllde Vizzla 9 år:) Värt att nämnas anser jag!:)


Min nya cykel! (:



Åh, igår köpte jag denna fina rosa-röda dröm med blommor på(: Den finaste cykeln ever liksom!:):)
Nu tycker jag gott och väl att kommunen kan börja sopa bort allt grus så att jag kan visa upp min vackra cykel ;) Woho!

Puss/C!

 


Äntligen fredag!!(:

Usch vilken hemsk vecka jag har haft på jobbet... Nu är det äntligen helg.. Jag har verkligen förtjänat att bara få slappa den här helgen!!:) Förutom att jag ska övningsköra då..:) Jäkla körkort.. vad skönt det skulle vara att bara få körkortet, bara sådär liksom..;)
Nu ska jag ta och duscha och sen gå och köpa glass med Mathias.. och kanske en Monster också, så kanske jag orkar hålla mig vaken till 21.30 iaf ;)

Puss/C!


Det är ingen vanlig dag...

...för det är Sandras födelsedag, hurra, hurra, hurraaaa!!!!!


PUSS!!!

Efter regn kommer solsken?

Vad glad jag blev när jag hörde att regnet smattra på taket på infektion imorse:) Härligare med ösregn istället för snö som kommer ned (: Inte var det helt fel när solen kikade fram heller!:) Äntligen lite passande vårväder!:):) 
Ska snart ta en promenade med Älsk i det fina vädret och passa på att njuta innan solen försvinner och det blir kallt igen :P I helgen hann Älsk och jag med att sitta ute en stund i t-shirt och jeans, inte alltför fel:)
Snart härligt vårvarmt!:) ♥♥

PUSS/C!


 


M hjärta C

                                             
Kärlek


Charterhjältar

Sitter och kikar på Charterhjältar och drömmer mig bort mot sol, bad och värme, och självfallet till den andra juni då jag och Älsk åker till Kreta en vecka:) Det känns inte alltför långt bort nu när det börjar bli mildare ute:)

PUSS/C!

RSS 2.0