Pink power! xD

Jag hittade ett superfint rosaglittrigt nagellack idag så jag är väldigt nöjd just nu...;)

Puss!/C


Goda nyheter

Ska strax gå på promenad med Mathias ute i det fina höstvädret:)
Mys!!


Underbara du

Jag har verkligen världens bästa pojkvän ♥
Jag har aldrig haft någon så fin pojkvän som alltid har varit så otroligt snällt och stöttande som Mathias♥ Mitt lilla guldkorn;)♥
Vi har varit tillsammans i snart ett år och tre månader och nykär känslan finns fortfarande kvar♥
Jag är bara så lycklig och hoppar runt på små rosa moln!
♥Kärlek♥


God morgon:)

Nu har jag sparat mitt arbete på ett usb-minne och jag ska skriva ut och lämna in det senare idag!:) yay! Jag ska träffa Sandra vid kvart över ett så ska vi gå på stan då och då ska jag passa på att lämna in min uppgift! Jösses så skönt:) Tänk att få vara ledig en helg helg.. underbart!:)

Nu ska jag ta och göra mig iordning och vara lite social med släkten!!:)

Puss!!/C


segt, segt

Jag är klar med min inlämningsuppgift men jag är inte riktigt nöjd med det jag har skrivit om lärandet. hm.. jag kanske ställer lite väl höga krav på mig själv just nu men jag har ju aldrig skrivit en uppsats på högskolenivå så det är lite läskigt... Jag strävar bara efter att få ett G.. jag gör självklart mitt bästa men min värld går inte under om jag inte får ett VG.. jag kommer ändå inte att söka med mina betyg sen utan med min sjuksköterske legitimation...:):)

Nu ska jag stirra lite framför datorn och se om jag ändrar något...;)

Puss!/C


första oktober

Nu har mormor och morfar kommit:) Med sig har de Mimmi:) Undulaten mormor och morfar fick av oss i julklapp förra året:) De har för tillfället ställt buren på golvet i hallen och jag kan säga att Töa och Måla är väldigt intresserade.. Måla är lite rädd dock men han törs gå fram och kika om Töa går fram först ;P Mathias kommer att bli jätteglad när han får träffa Mimmi imorgon:) jag tror nog allt att han hade velat behålla henne för sig själv...;) fast det ville ju jag också iofs ;)
Jag fick en jättefin guldring med diamanter av dem för att jag klarade körkortet, verkligen jättesött!:) den var för stor dock så jag ska ta och minska ner den lite!:) det är en ring som mormor har använt när hon var lite yngre:)

Hmm, jag måste starta en tvättmaskin.. jag har uppenbarligen inga kläder tvättade, wooopsie :P det enda som är rentvättat är hos Mathias....:P

Puss!/C


Fifa 10?..

Sådärja nu har jag varit en snäll flickvän och hämtat Mathias spel nu när han är bortrest:) Han hade bokat fifa 10.. seriöst, kunde han inte ha bokat ett roligare spel än så? :P hihi! Det där är ju inge spel jag tycker är kul liksom xD
För övrigt så känns det jättekonstigt att säga fifa 10.. kändes mycket bättre när man fick säga fifa 09..liksom.. de kunde ha slutat tillverka spel där anser jag..;) ja, bara en tanke ;)

Puss!/C


Ett sista ryck...

Nu ska jag ta och läsa igenom min inlämningsuppgift och se om den duger som den är;) Jag sitter här i sällskap av en burn och ska försöka hitta motivationen till att ens kolla på min inlämningsuppgift.. jag vill bara bli klar med den och lämna in den:P den ska inte vara inne förrän på måndag men det ska bli hur skönt som helst att vara ledig i helgen! :) så imorgon innan jag ska träffa Sandra ska jag lämna min uppgift, yay!:)

Jag ska till tuna park sen och hämta ngt spel som Mathias har förhandsbokat..:) hm, jag ska nog kolla upp vilket spel det är så det blir rätt;)..

Puss!/C


Släkten är bäst

Idag kommer Mormor & Morfar!:)
jihooo!


RSS 2.0