Manic Monday


Jag sitter hos Mathias och ska snart hoppa in i duschen o sen ska vi gå och mata änderna vid Strigeln:) Wiihooo!
Vi får se om det blir en trevlig upplevelse eller om det slutar med fågelinfluensan....;)


Lite söta bilder på Töa från i lördags då han fick springa i snön för första gången:)♥

PUSS!/C

För oss <3

Nu har Mathias och jag bestämt oss för vart vi ska åka! Det blir det första alternativet som vi kikade på!:) jihooo!:):)
Vi ska till Chaniakusten och bo på Eanthia Village!!:) åååh, vad jag längtar!:) vill att det ska bli en andra juni NU!!:) Nu, nu, nu!!:)



Här är en bild på resemålet!:)

Vuxen?

Jag sökte till Sjuksköterska här på Mälardalenshögskola nu till våren och kom in men jag kände att jag vill jobba ett tag till och söka till hösten igen och chansa på att jag kommer in då med:)  Jag känner att det är rätt val för jag vill passa på att jobba och tjäna pengar innan det är dags att skaffa sig en utbildning, jag är ju trots allt bara tjugo år:) bara något att längta till liksom:) idag gav mamma mig en rosa militärbrosch som det står "Camilla Sjuksköterskestudent"!:) jag hade faktiskt tänkt på att jag ville ha en sån men inte sagt något till mamma, men min mamma hade tänkt samma tanke, uppenbarligen:) blev jätteglad:) blir bara mer o mer sugen när det är dags att ta tag i skolböckerna och bli en hyffsat duktig sjuksköterska ;)♥♥



Pusspuss/C!♣

Makrigialos?


Åååh, jag sitter inne på ving.se och drömmer mig bort..:) Mathias och jag ska resa bort tillsammans, troligtvis till Grekland:) vi har hittat ett hotell men nu har jag kikat lite till och hittat ett till fantastiskt fint ställe vi skulle kunna åka till:):) Vi kommer troligen att åka i början av juni så det är ju ett tag kvar tills dess, men det hindrar ju inte att drömma bort sig till soliga dagar på stranden...mmm:):)



Den här bilden är från stranden till det andra hotellet jag har kikat på;) hihi♥

PUSS/C!


Lipstick jungle

Jag sitter och kikar på  How I met your mother..hihi!:) bra serie.. har mest kikat på svensson svensson idag=) och myst med Mathias!:) så att vara sjuk har ju sina fördelar;) ..Tack Mathias för att du tar han om mig när jag är sjuk:) och alla andra dagar också:)


Vilken helg..

I fredags fick det bli ett besök till Strömsholm, igen. Töa hade satt i halsen och hade svårt att andas.. Men väl vi där inne och han blev undersökt avveteriären så släppte det. Skönt det:) men veterinären sa att lilla Töa var övervktig så han skulle allt ta och sluta med pellets och bara äta naturlig föda från naturen:) lill bebisen.



Usch, i lördags var jag med Mathias på Max och åt kycklingburgare, och blev matförgiftad:( vaknade igår morse och mådde hur dåligt som helst, och det slutade med ja, spya. överallt. UY. Fick sedan feber och låg halvt medvetslös i sängen hela dagen:/  inte min bästa dag direkt:( men som tur var hade jag snälla människor som tog hand om mig=)
det är bättre med mig idag, har ingen feber.. men känner mig inte kry alls:( har ont i huvudet och i kroppen och känner mig nte på topp alls.. jag är hemma från jobbet idag och ska vara det imorgon med.. så får vi se hur det är sen:)

Puss!/C

RSS 2.0