28 juni 2008 - 28 juni 2009

Idag är det ett år sedan Älsklingen och jag träffades för första gången♥
Vi hälsade och gav varandra en snabb kram...♥

Kärlek♥

På torsdag äts det ärtsoppa...

Idag har det varit en väldigt bra dag:) Det började med att jag jobbade, dock inte heldag:) fick flexa ut tidigare  så jag och älsklingen åkte till sundbyholm och myste i solen:) dock blev det inget bad, det var ju hur kallt som helst i vattnet, brr!! så vi låg i gräset och solade och åt glass:) Mys!:) sen på kvällen efter att vi hade ätit åkte vid till TP och Mathias hämtade sina fina braxer på carlings:):)

Imorgon kväll ska jag träffa några av mina gamla klasskompisar & mysa ute i det härliga vädret:) kommer också att bli väldigt mysigt:) trevligt att träffa de gamla klasskamraterna igen♥
ja och resten av helgen består bara av en massa härliga saker som jag verkligen ser framemot!:):)

Nej, nu ska jag ta & sova:)
Puss!/C


22 Juni <3

Jaaaa, äntligen har sommarvärmen kommit:):)♥ Underbart!:) Så imorgon efter jobbet är det jag som ligger ute och solar...;) hihi!
Idag efter jobbet har jag fikat med Lobnis på Wayne's och skvallrat lite, och nu sitter jag och kikar på tv och ska snart göra iordnng en fruktsallad som jag ska ha till frukost imorgon:) MUMS!
Just nu jobbar Älsklingen sin första arbetspass på securitas:) han började 19.45 och jobbar till klockan sex på
morgonen.. så han slutar lagom till att jag börjar;) hihi♥


Jag längtar tillbaka till Kreta....♥♥♥

Puss!/C

20 juni


Idag har Mathias & jag varit tillsammans i elva månader & en dag ;)
♥♥♥

Sommarnatt

Sitter inne & myser med Mathias:) Vi ska snart gå ut och gå en promenad:) det syns inte till några regnmoln och vi får hoppas att det fortsätter så;)
Ja, igår var det midsommarafton och Mathias & jag var hemma hos Stefan och hade det trevligt:) Tyvärr så glömde jag bort att ta fram kameran så jag har inga bilder från gårdagen:( man känner av sviterna lite smått efter gårdagens alkoholintag kan man säga:P men det är det värt när både Mathias & jag inte kommer att festa så mycket mer resten av sommaren:)
Puss!/C

Cute


Bara för att Töa är så Himla söt♥
Min lilla tjockis♥

Hold the line

Hmm, jag undrar om man kan ha svart klänning på sig även fast det är midsommar..:) eller måste man liksom ha på sig något ljust och blommigt?
Hm, vi får se vid åtta vad jag bestämmer mig för...;)
Puss!/C

Glad Midsommar!:)

Idag är det Midsommarafton och Mathias & jag har precis ätit lite lunch:) Vi ska snart duscha och göra oss iordning:) Ikväll ska vi äta lite god midsommarmat hemma hos Mathias & sen ska vi hem till en av Mathias kompisar och fira Midsommar:) Mys! Vi hade först tänkt ta det lungt och bara mysa vi två, men med tanke på att vi inte kommer att kunna härja så mycket i sommar kändes det inte helt fel med lite festande ikväll:):) Det har regnet en hel del men nu är det uppehåll och vi får hoppas att det håller i sig hela kvällen :)♥

Glad Midsommar!!

Puss!/C

Kreta 2009 med Älsk <3

För två veckor sedan spenderade Mathias och jag våran första dag på Kreta ♥ Om jag hade förmågan att kunna backa tillbaka i tiden skulle jag definitivt göra det!:) Det var så Underbart där! Jag längtar tillbaka otroligt mycket♥
Nu har vi varit hemma i exakt en vecka.. det har väl varit mindre skoj, om man säger så ;)
På Kreta var vädret underbart, och Mathias & jag myste 24 h om dygnet ;).. och 30C i skuggan är ju inte heller något man klagar speciellt mycket över ;)

Här kommer lite bilder som kan sammanfatta hur Härligt vi verkligen hade det på Kreta!(=♥ :



Tack älskling för att jag fick uppleva denna Underbara resa med dig♥ Du är bäst!!
Tack mamma & pappa för att ni bjöd mig och Mathias på denna härliga resa till Kreta!:) Ni är underbara:):)♥

Puss&Kram!/C

Kreta!(:

Idag är det en väldigt bra dag, för idag är Dagen då Mathias och jag åker till Kreta!!:) jihooo!


Vi ses om en vecka alla nära & kära(:

PUSS!/C & M

RSS 2.0