Äntligen lördag:)

Det är lördag, det är underbart väder och jag är LEDIG:D Mathias och jag ska ta och gå en promenad nu i det varma och fina vädret:) väldigt härligt(: sen ska jag sitta ute och sola och försöka få lite färg:) jihoooo!!
Puss&Kram!!:)


Brr!!

Omg vad kallt det är ute!! :( det är allt förutom skönt ute.. usch, fy och blä:( jag som trodde att det skulle fortsätta vara så varmt som det har varit de senaste veckorna.. snart får vädret allt vända och ge oss lite värme:):) annars kommer jag att förfrysa:( brr!
Puss!/C

one vision

Usch vilken dag jag har haft det på jobbet idag, usch, usch, usch! Det börjar med att den nya koden vi fick till Tunafors VC inte stämde..så larmet utlöstes, igen :P sen fick vi inte material så vi kunde jobba heller.. nästan så man skrattar:P
Sen fanns det några som var riktigt bittra på KF som var ute efter att få andra att bli lika bittra som dem.. de lyckades nästan ;) tummen ner för dem liksom..

Ska ta och dusha nu och sen ska Mathias och jag ta och vandra hem till mig:) mys.. och så ska jag tvinga honom att prata om Kreta.. han borde bli tokig på mig snart.. vilken minut som helst;) hihi♥

PUSS!/C

Uppmärksamhet?

Btw, så råkade jag och min jobbarkompis B-M utlösa larmet på Tunafors VC imorse när vi skulle in och städa..haha

 oooooooops
:P

I want to break free


Jag hittade en del fina saker på stan:) jag köpte en fin fin slokhatt som jag kan glassa runt i på Kreta och en bikiniöverdel:) härligt:) (43 dagar kvar:D)
Jag är sjukt spänd redan nu över resan:) vad skoj Mathias & jag kommer att ha det:):)

Jag bokade in en ansiktsbehandling på spakällan också:) dagen innan min födelsedag:) hihi:) Mys.

Brr, vad det är kallt ute!!

PUSS!/C

Botten upp

Har nyss duschat och ska snart ner på stan med Älsk.. ska en sväng förbi spakällan också och boka in någon behandling(: jag känner verkligen att kroppen behöver bli lite bortskämd .. min rygg och jag är inte bästa vänner för tillfället;)
Idag fick Mathias hem sin Queen-skiva till singstar så han sitter och nöter nu så han kommer att äga på valborg;) hihi:)

Nu är det dags för mig att göra mig iordning:) och hitta ett äpple att gnaga på;) 

PUSS!/C

Söndagsparty

Nu är helgen över och det är dags för en ny arbetsvecka..(: Nu måste jag vänta fem lååånga dagar innan jag får njuta av helgen igen:) men det är det värt när man får betalt under tiden(:(:
Puss!/C

Tummen upp för pannkakor:):)

Mathias mor håller på och steker pannkakor:):) är det typ min lyckodag eller vad? mums vad gott det ska bli:) jag har alltid varit otroligt förtjust i pannkakor:)
Efter att Mathias och jag har ätit ska vi och hans mor ta en promenad i blåsten:):) skönt att solen är framme och ger lite värme ;) Våren är allt bra härlig.. då har man sommaren att längta efter:).. sommaren, sommaren..♥

Puss!/C

:P

Wooow, jag hade 54 st som kikade in på min blogg igår, coolish;D
 Flest hittills(:(:


En vind av längtan

Just nu sitter jag och kikar på airshoppen och kikar efter vad jag ska köpa(: (Mathias och jag åker om bara 44 dagar!!:)) och så lyssnar jag på Tomas Ledin(:(: Höjer sommarkänslan lite till;) Jag längtar verkligen tills vi ska åka:) Kommer att bli hur skoj som helst!!:) iih!♥
Förövrigt så fyller jag år om endast 17 dagar!!(:(:
Det är mycket roligt att se framemot de kommande månaderna:) Alla lediga strödagar, övningskörnina, fika en massa med Söt, valborg, umgås med Älsk, min födelsedag, min födelsedags fest;) och SOMMAREN:D:D♥♥

PUSS!/C

9 månader

Jag är lika hopplöst förälskad nu som då
Har samma glödande känslor, det är bara så♥
Kärlek

Glass i stora lass


KÄRLEK

The show must go on

Idag är det inte alls så varmt som jag hade hoppats att det skulle vara, det är väl för att det är helg och jag är ledig ;P brukar vara så;)
Klippte och färgade håret idag hos JennyBond!(: det blev superfint!!(: så nu är jag lite ljusare i håret(: Bästa frisören ever(:
Nu ska jag ta och läsa aftonbladet och försöka hitta någonstans där jag kan sitta där det är lä och försöka få njuta lite iaf;)

Puss!/C

Metallica?

Wohooo äntligen helg(: yay, yay, yay!!:)
Jag sitter just nu hemma hos Mathias(: vi ska snart äta mat och det blir griiillat!(: mums! Sitter och lyssnar på Metallica också:) helt okey, faktiskt (: men inget, INGET, slår Winnerbäck!(: och allt slår Queen;) hihi

Hm, är det någon som vet om Parken Zoo har öppet imorgon?(:

Puss!!/C

17.00

Har nyligen kört på krekolas och måste säga att det gick riktigt bra idag(: yaaay!! Tråkigt bara att det är så lång väntetid mellan körningarna :/ hm.. men körkortet kommer väl tidsnog trots det(;
Sitter hos Mathias och vi ska snart åka iväg så han får sin frissa fixad(:(: Mathias sa att nu är det faktiskt min tur att vänta medan han blir klippt:) och det borde jag ju kunna göra då han fick vänta h på mig när jag satt hos frissan och färgade & klippte mig (:

Puss!/C

Strömsholm, igen..


Idag bar det av till Strömsholm, igen.. även denna gång var det Måla som skulle in.. Mamma skämtade häromdagen om vi inte kommer att få åka till Strömsholm nu när det är storhelg.. kaninerna brukar ju pricka in storhelgerna...;) så jaa, det fick vi göra;) jag fick övningsköra dit.. lite läskigt men det gick bra(: Vi väntar fortfarande på att segpropparna ska ringa så vi får hem våran sötis(:(:♥ Vi lämnade han där klockan tolv och de har inte ringt än att vi kan komma och hämta honom.. usch! stackars bebisen som får sitta ensam i en tråkig bur♥

God natt!

Puss!/C


Vilket väder!:D

ah, åt frukost ute på altanen hos Mathias för första gången för i år:) ♥ Vi har suttit ute och solat också så nu har man iaf fått lite färg;) vi ska snart ta och laga mat och sen ska vi springa i vilsta:) mys!
Igår var det påskafton:) en väldigt mysig och fin påskafton:) först jobbade jag och sen vandrade jag hem till Mathias och så satte vi oss ute och solade med hans mor(: (vår, vår♥♥) sen åkte vi en sväng förbi hemma hos mig och hämtade lite kläder och hälsade på kaninerna och sen kikade vi in hos mamma på hennes jobb och pratade lite(:
sen var det påskmat hos Mathias och singstar.. ...och jag somnade som vanligt framför tv:n:) fast inte förrän efter robinson!:) förövrigt så är Billing bäst i robinson! heja, heja!:D

 Fick en jättefin påskpresent av Älsklingen:) och så fick jag ett gotteligottit påskägg av mamma med innehåll av godis, hårinpackning och hårspray:) yay! och av Johan & Sandra fick jag ett påskägg fyllt med rosa godisar:) ett påskägg fyllt med bebisgodis enligt dem;)

Pussipåsk!!;)/C

Just dance

Har legat ut i solen och fått lite färg nu på förmiddagen;) hihi!! Härligt, härligt!:) ska snart ta och göra mig iordning för att möta Älsk(:(: jag längtar verkligen till sommaren då man kan åka till sundbyholm och sola och bada:):)!!♥...och snart är vi ju där;)hihi! till den Underbara sommaren!:)

Puss!/C

ynka 53 dagar kvar(:


Nu är det exakt 53 dagar kvar tills Älsk och jag åker till Kreta:) yaaay!♥♥

Långfredag 08.00

Blä vad tråkigt det är när man inte kan sova.. speciellt när man är trött också.. hmm.. dumt.. jag vaknade 05.40 imorse och har inte kunnat somna om:P damn it! det sätter verklgen sina spår att gå upp klockan fem varje vardag:P
idag är det långfredag och jag är LEDIG:D yay!! woho! nice, nice, nice!:) fint väder är det också:):)!! ska nog sitta ute en stund idag och sen springa med min mor på eftermiddagen:) o så ska jag köpa påskpresent till min mor, bror och far!:) Mathias har jag redan fixat till:):)
WOHO!

Puss i påsk!♥
//C


Vill någon följa med till Blåkulla?(:

Vad mysigt Mathias och jag hade det på akropolis!:) åt riktigt god mat, drack gott vin och bara myste!:) väldigt härligt:)♥ skönt att göra något annat en torsdag än att gå och lägga sig tidigt för att gå upp till jobbet dagen därpå:)
Efter att vi hade suttit och njutit av varandra och skulle bege oss hemåt mötte vi Sofie, Linda, Tom och Maria:) trevligt:)
Nu ska Mathias och jag kika på grannfejden:)

Puss&Kram!/C


Jag vill ha en minigris:D♥


i love springtime!<3

Ska snart ut och äta med Mathias på akropolis och fira att våren äntligen är här:)♥ ska snart sminka mig & spraya håret lite ;) vi ska vara borta sju.. jisses.. måste skynda mig:/ ;) det ska verkligen vara skönt att vara ledig imorgon:) synd att jag jobbar på lördag dock.. men det kommer nog att gå ganska snabbt ändå(: det är ju trots allt påskafton då!:) yay!!:):)
nej nu kanske jag skulle göra mig iordning så vi inte kommer försent:);)

Pusshej!/C

Girls just wanna have fun

Har nyligen kommit hem efter att ha myst med sötona på ming med en massa skratt och konversationer som kanske inte riktigt passar sig när småbarn sitter bredvid:) det var trevligt att få träffa Denise igen, men hon åker dock till Gbg på söndag och det dröjer ett tag innan man får se hennes ansikte och höra hennes nya dialekt igen.. men den som väntar på ngt gott....;):)
tur att jag iaf har ett söto kvar<3 skulle inte klara mig annars!!:)



Nej nu är det dags för mig att gå och lägga mig:)
Puss!!/C

bed head

Sitter hemma hos älsk och väntar på att Färjan 2 ska börja igen:) älsk sitter och laddar ner låtar från singstore till singstar!:) yay! det blir lite nostalgi med spice girls och lite annat skoj!:D yaaay! blir perfa till festen på valborg!:)
var på team sportia idag och köpte nya löparskor och löparkläder.. och fyyy vad löparskor är dyrt.. 1395 kr.. det spenderar jag inte ens på pjucks annars liksom :P men de ska ju vara bra så:):) måste verkligen börja träna mer inför vårruset:) vill ju springa fortare än mamma.. vilket aldrig kommer att ske meeen ändå ;P ett mål iaf!:)

Nu börjar färjan igen!:)

PUSS!/C

cKÄRLEKm

omg vad trött jag är.. är heelt slut.. tråkigt att helgen är över också, men den har varit rätt så skön:) har övningskört, promenerat, kikat på tuna park och njutit av ledig tid tillsammans med älsk:)
jag sitter och tittar på Vårt bröllop i era händer och ska snart äta pannkaka:)<3 sen blir det att fixa lite inför imorgon och sen blir att krypa ner i sängen:) längtar!!
det ska bli skönt att bara jobba fyra dagar innan man blir ledig:) fast jag jobbar iofs på lördag.. men då får man extra betalt så då går det ju ngt lättare att jobba ;) speciellt när det finns så mkt jag måste inhandla.. måste köpa ett par nya löparskor imorgon då mina är helt slut.. dämpningen är så gott som borta.. vilket inte är konstigt då jag köpte dem för lite mindre än ett år sedan:) sen behöver jag nya löparkläder.. en collegetröja då det inte finns någon vårjacka i eskilstunas stora utbud:) och så behöver jag mjukisbyxor OCH ett par solglasögon.. det fanns lite fina på synsam så jag ska försöka gå in där någondag nu i veckan med älsk och se om jag hittar några fina solglasögon:)

PUSS!/C

Underbara vår!<3

Vilket underbart väder det är ute idag(: satt ute mitt på dagen med shorts och linne och solade.. hur underbart som helst!:) äntligen får man lite sol på sig<3 har varit ute och sprungit med Mathias också.. se så duktigt jag kan vara;)
just nu sitter Mathias och kikar på handboll på tv.. inte sådär jätteintressant anser jag, men jag kanske kommer och gör han sällskap när det är tio minuter kvar av matchen ;)
Hoppas att vädret är lika fint imorgon så man verkligen kan njuta till fullo av sin lediga tid ;):) inte helt fel!

Puss!/C

Natti natti


Nu är det snart sovdags för min del:) imorgon är det iaf äntligen fredag♥ härligt, härligt!
Gick ju som sagt en stund på stan med Söto:) hittade dock ingenting.. så jag får vara utan vårjacka ett tag till:/ usch.. men snart är det så varmt så man slipper använda jacka:) yay!
Fick höra att jag lider av cerebral pares av min kära vän:P haha.. hmmm...;) bara för att jag är lite slow ibland och inte förstår alla skämt;)

Nej nu är det dags för älsk och mig att gå o lägga oss:)

Puss&kram!/C

Sometime around midnight

Har precis kommit hem till Mathias o ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att träffa Sandra(: Mys! Efter att jag har umgåtts med Sandra ska Mathias o jag ta en kvällspromenad med Vizzla(: En eftermiddag att njuta av helt enkelt:) ♥
Ska kolla på vårjacka med Sandra idag:) Monki  och MQ brukar ha fina saker så förhoppningsvis hittar jag något fint därifrån:)!

Nej nu ska jag försöka vara snabb..:) försöka iaf...:)

Puss!/C

Solen i ögonen

Sitter och kikar på Unga mödrar och väntar på att Mathias ska komma:) Vi ska ta en promenad sen när han kommer hit:) jag går ju runt med stegräknare på dagarna och vill komma upp i 20.000 steg om dagen:9 så det är bara att vandra på:)Bossen ringde idag och frågade om jag kunde jobba påskafton.. och jag som hade hoppats på att får vara ledig en långhelg till påsken... men men, det är pengar iaf(: det kommer att vara väl värt det när lönen kommer(:

Nu kom Mathias(: Det blir en tripp till tuna park först och sen en promenad(: yay!


Puss!/C

April, april!!

Idag är det första april, dock har jag inte lurat någon.. inte än iaf:) några timmar kvar på dygnet finns det som jag kan försöka hitta på något roligt sätt att lura någon på ;)
Just nu sitter jag och väntar på min mor på hennes jobb och vädret ute är helt Underbart! Solen skiner och det är jättevarmt!:) Jag går ute i collegetröja och tycker inte ens att det är kallt i skuggan! Underbart, underbart!♥ Härliga vårvärmen är äntligen här:) Hoppas bara att värmen håller sig till helgen också:)♥

Puss!/C

RSS 2.0