Sista maj...:)

Tänk att imorgon är det redan första juni.. ♥

Hej hej sommar(;

Nu har jag lagt fram det mesta som jag ska packa ner i min rosa fina resväska imorgon!!:) iih! snart ska älsklingen och jag äntligen få åka iväg:)♥

Idag har jag myst i solen med älsklingen, tränat, städat & tvättat:) det har varit full rulle och jag kommer att vara tvungen att vara uppe ett tag till..:)
I natt kom Mathias föräldrar hem och de var så bruna och fina:) Vizzla var nog mest glad för att de äntligen kom hem:) låg och pep och var mysig:) så sött:) lilla Vizzla...:)

Ska till BOND imorgon klockan nio och få håret klippt och lite ljusare.. Underbart! mitt hår känns som en rishög just nu :P som det alltid gör dagen innan man ska klippa sig..;)
Sen vid ett jag till Krekolas och vara där till halv fem.. ujuj.. då behöver det ju inte vara sådär jättevarmt anser jag ;) hihi

Ska måla klart mina naglar nu innan min älskling kommer:)
Puss!/C


Sötnosar! (:


Måla & Töa
♥♥♥


Lilla snigel akta dig...

Jag och Mathias har nyligen kommit in efter en kvällspromenad med lilla Vizzla:) helt otroligt vad varmt det är ute!:) ♥ Jag gick i shorts och tunn t-shirt och tyckte att det inte var alltför kallt.. iiih:) mys!
Just nu sitter Mathias föräldrar på planet påväg hem från Turkiet:) ska bli trevligt att få träffa dem inatt och höra om hur trevligt de har haft det..:) ...så kan Mathias och jag drömma oss bort lite extra.. för på tisdag åker vi:D♥ hihi ;)

Idag har jag hafrt en härlig dag:) åt frukost ute på altanen och myste.. älskar att äta frukost ute och solen skiner och man vet att det kommer att vara underbart väder hela dagen!:) ..sen efter några timmar senare efter att jag och Mathias hade tvättat lite kläder mötte jag mamma för att fika på Tingsgården:) en liten mors dag present från mig:) supermysigt!:) vi gick runt en kort stund och sen mötte jag Mathias.. vi skulle köpa det sista inför resan.. så nu har jag ett par sandaler, jihooo!!:) skönt att känna att allt är klart..:) måste bara köpa ett minneskort till kameran.. men det är ju lätt fixat..;) Mathias & jag mötte Malin när vi var påväg hemåt:) mys! kul att prata lite..:) sen har Mathias och jag lagat mat, tvättat och donat, och hunnit få liiite lite sol ;) hihi ♥
det har varit en ganska intensiv dag.. och det har varit väldigt skönt ;) hihi

Puss!!/C

Bara några timmar kvar....

Sista arbetspasset innan jag & Mathias åker till Kreta är snart slut!!:) iiiiiih!:D:D
♥♥♥
Underbart!

Puss!/C

Tummen ner för...

Usch för teorin till körkortsprovet.. usch, usch, usch!
:(

Come fly with me, let's fly, let's fly away...

Om en vecka sitter älsklingen och jag på planet och myser ;) hihi♥



Puss!/C

I'm in love with a fairytale

Om exakt en vecka kommer jag och älsklingen sitta och smutta på varsitt glas vin på Arlanda(: hihi♥

PUSS!/C

Utanför fönstret slår sommaren ut... (:

Sitter och kikar på Färjan 2 med mamma(: mys! har en så jäkla träningsvärk sen jag och Mathias tränade igår på friskis så jag lan onte göra så mkt mer än att sitta och slappa..;) har ju faktiskt varit igång ganska mycket idag(: har ju  jobbat och umgåtts med världens bästa Sandra(: Vi hade en mysig dag med god mat från spicy hot & glass från max:) mumma!:):) denna sommar kommer att bli underbar!:):)


Idag åkte Mathias till Sthlm igen(:♥ men denna vecka är han iaf bara borta till på torsdag(: sen blir det bara att fixa det sista inför Kreta..;) hihi<3
Puss!/C


Take a chance on me

Sitter hos Mathias och har nyligen avnjutit en frukost på deras altan(: mys!
Just nu befinner sig Mathias föräldrar sig i Turkiet.. trolitgvis på stranden.. och jag är bara avundsjuk på dem!! vill att det ska bli den andra juni!:D♥

Nu ska Mathias och jag ut på en promenad med Vizzla(:
Puss!/C

Nedräkning...

NU är det nio dagar kvar tills Mathias & jag åker till Kreta (;

..Så om två veckor är det jag som sitter där vid poolkanten ;)


I februari var det bottenfryst i mälaren...



Hm, jag trivdes i den här hårfärgen:) får bli den igen till hösten..:) för först ska jag bli något blondare.. :) iih!
måste gå ner imorgon och kika på skorna jag såg på Nilson idag.. mm, skulle passa fint till mina sommarkjolar, klänningar, shorts.. (allt?) skor är trevligt..(: ih!


For your eyes only

Mathias pratade nyligen en snabbis med sina föräldrar.. de befinner sig just nu i Turkiet.. ah, kan inte tio dagar bara gå liiiite fortare ;D iiih!! jag blir ju faktiskt en aningens avis på dem!(; fast.. om tretton minuter är det ju nio dagar tills finast och jag åker...;)♥


KÄRLEK!

I'm still a rockstar

Nu har Mathias och jag sett Natt på museet 2!:) det är verkligen mysigt att gå på bio, faktiskt, och det är nog något som älsk och jag kan börja göra oftare:) 
Vad varmt och skönt det är ute!:) jag hade förväntat mig att jag skulle förvandlas till en ispinne påvägen hem, men icke:) blev sugen att sitta på centro och dricka vin med finast:) men att besöka centro blir inte förrän på fredag nästa vecka:) ska bjuda finast på lite god mat och fira att vi äntligen har semester och att det då inte är många dagar kvar till Kreta:) kommer verkligen att bli hur mysigt som helst!:) längtar massor!!:)
det kommer inte att bli så mycket vila innan tisdagen.. har fullt upp lördag, söndag & måndag!:) men det är bra.. då går de dagarna snabbt...;) hihi!♥

Puss!/C

som sagt, tio dagar kvar till Kreta....;) <3

Btw, köpte ett par supersöta jeansshorts idag..:) iiih!  yaaay!
jag har nog köpte lite för mycket den senaste tiden..:P ooops.. men det är ju mycket som behövs när man ska resa..;) känns som att allt man köper till resan kommer att kosta lika mycket som resan ;) hihi!!
...måsten bara hitta ett par skor till...;) har några kandidater..;) hihi
Puss!/C

Måla två år(: <3

Igår fyllde min älskade Måla två år
♥♥♥


PUSS!/C

Tio dagar kvar....(: iiiih!!

Nu är det bara tio dagar kvar tills Mathias och jag åker till Kreta!:) Underbart! Tio dagar är ju absolut ingenting!:):) Just nu sitter Mathias mor & far på planet påväg till Turkiet!! de ska vara där i en vecka, så när de kommer hem är Mathias & jag bara hemma i fyra dagar och sen åker vi iväg också:) iiih! Jag längtar verkligen jättemycket!!:)♥
Jag pratade med Cissi häromdagen på telefon.. hon var i Bangkok.. jag skulle också kunna tänka mig att ta en tripp till Thailand..:) kanske Cissi & jag får för oss att åka dit och handla o sola lite.. beroende på hur livet ser ut om ett år...;)

Mathias och jag ska snart iväg till Rio och titta på Natt på museet 2 :) Mys! Vi fick biljetter av Mathias mor & far:) verkligen jättesnällt:) så vi ska snart vandra dit och mumsa på popcorn i drygt två timmar ;)

Puss!/C

Min födelsedagsfest:):)

I lördags firade jag med några vänner att jag hade fyllt 21 år:) Vi satt ute på min altan och spelade lite roliga spel, mys mys:)


Min fin fina krona som jag fick av Denise & Sandra:) en av alla underbara och roliga saker jag fick:)♥ Tack för allt!!:):)





Söton!


Mina snygga glasögon! som jag för övrigt älskar!!:)


Mathias tyckte också väldigt mycket om dem ;)


Krams!!


Mumma!:):)



Här är en hint, Charlie går på Denises fint
HAHA
:P


Min fina ballong som Mathias, jag & Denise dödade...


Markus hade köpt ett nytt halsband för kvällen....:)


Just dance!!:)


PUSS!


Saknat!!:)♥



Jag hade en jättetrevlig födelsedagsfest och hade inte velat spendera den med några andra:) tack för att alla finns och är så fina:) tack för allt fint jag fick:)♥

Puss & Kram!//C

Trötter

Jag är verkligen helt slut..ska gå och lägga mig snart.. ska upp klockan fem imorgon och jobba.. usch, fy och blä.. det har verkligen varit skönt att ha varit ledig i två dagar:) skulle kunna tänka med att vara ledig hela tiden:) hihi:) gärna med betalt:)
Har ont i huvudet och har haft det ett bra tag nu:( usch, vill ju vara pigg till på lördag för då är det ferre!!:):)
Puss!/C

Vart försvann solen?

Så, nu har jag kört:) gick hyffsat bra(: är klar med stadstrafiken nu:) yaay! så nästa gång blir det motorväg:) har bokat tid för riskutbildning 1 & 2 också:) känns bra:) ska köra halkbanan dagen innan jag ska åka till Kreta med Älsk:):) iiih, spännande!!:):)

Puss!/C

7 Maj

Idag är det bara en heeelt vanlig torsdag;) men det går ju det med...;) ska köra på krekolas idag klockan tio:) vi får hoppas att det går bra(: idag är solen iaf framme och det är ju inte helt fel när man är ledig:) ska städa idag men jag ska nog hinna med att sitta ute i solen också..:)
Men först ska jag äta frukost med Älsk:)♥
 Puss!/C

Idag är det ingen vanlig dag..<3

...för det är ju faktiskt min födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!!:):)♥

Jag har verkligen haft en helt underbar födelsedag!:) den har varit väldigt, väldigt mysig:):) det har varit en trevlig dag med nära och kära och jag har fått en massa fina presenter:)



Första födelsedagspresenten jag fick av älsklingen:)


Dubbelt inslaget ;)


Jag fick väldigt fina presenter av Älsk(:


Födelsedagsfrukost:):)


Älsk♥


Älsk bjöd på god mat på akropolis... Mums!!:)


Jag fick en helium ballong av Älsk efter att vi hade ätit(:♥


Puss!


Otroligt fina blommor och smaskiga praliner som jag fick av min mor:):)


Jordgubbar med vaniljglass och en massa olika sorsters strössel:) MUMS!


Alla fina presenter som jag fick av mor, far, Mathias och hans familj:) fick ett par blåa mjukisbyxor från Sveriges segel sällskap men de hade jag på mig när bilden togs ;) hihi

Det har varit en väldigt trevlig dag och nu är jag heeelt slut... phew.. jag börjar känna av att jag faktiskt är trettio...;) så nu är det dags för mig att sova:):)
Puss!!/C

En timma kvar som 20-åring..(:

Min sista kväll som 20-åring.. nästan lite läskigt.. imorgon kan jag säga att det är nio år kvar tills jag är trettio.. fy, det är nästan så att jag får lite åldersnojja..men ja, om jag åker till USA får jag iaf gå ut på krogen och köpa alkohol;) hihi


Förra året var jag överlycklig för att jag fick handla på systembolaget(; hihi

Bara en timma kvar till "om nio år är du är trettio"..iiih
Nu ska jag sova:)
Puss!/C
♥♥♥

20 år och 364 dagar gammal

Har nyligen kommit hem till Mathias efter att ha varit på spakällan och gjort ansiktsbehandling(: väldans skönt!:)
...jag fick köra in naglarna i handen då och då för att inte somna;)...mm..
Är hos Mathias nu men ska snart åka hem till mig:) härligt, härligt.. är ledig i två dagar nu och imorgon fyller jag år!!:) wohooo
Grattis i förskott till mig(:♥

PUSS!/C

Hej & hååå

Snart är det dags att kika på Färjan 2:) trevligt, trevligt:)
Ja, idag så har jag gått med en kraxande Sandra♥ på stan med enormt stora planer på att hitta en massa fint.. det slutade med att jag köpte en juice och lite alkohol:P haha.. fy, det finns inte så mkt kläder och skor i den här stan längre.. annat var det förr ;) tur att jag iaf har ite kläder i garderoben som jag kan välja mellan att ha på mig än så länge;) men ja, en garderob kan ju alltid uppdateras;) tur att jag fick umgås med världens Underbaraste människa istället:):)♥


Jag fyller snart...;) iiiih
♥♥♥
Puss!/C

Lunch

Sitter på jobbet och har lunch.. jag längtar verkligen tills jag slutar!:) ska mysa med söt idag på stan:) vi ska äta lite gott och sen ska vi shoppa en massa:):) kommer att bli underbart!:) jag måste ha lite fina sommarkläder:) ska försöka hitta ett par skor också.. men vi får se hur det slutar:) kan ju vara lite omständig när det gäller skor med klackar.. mina fötter klarar helt enkelt inte av smärta!:S så ja, vi får se hur det hela slutar ;)
Puss!/C


Nedräkning

Jag fyller år om endast 3 dagar
Det är bara 30 dagar kvar tills Älsk och jag åker till Kreta!!♥

Underbart!

Parken zoo:)

Det var verkligen hur skoj som helst på Parken zoo idag:) Det kommer iaf inte att dröja flera år tills nästa gång jag besöker eskilstunas lilla zoo:);)


Apan som anföll Mathias:P
haha


Söto♥




Jag vill ha en flooodhäst!!

Kompiiiis

Puss!/C

Mysa med älsklingen idag(: <3

Jag har nyligen varit ute och övningskört med mamma och usch vad ont i huvudet jag har.. helt galet.. mår inge bra alls:(
Jag ska snart duscha och sen ska Mathias och jag till Parken zoo.. vi får se om det blir lite bättre då(: får unna mig en o annan glass och lott därborta.. då ska jag nog allt må mycket bättre:):) för huvudvärken som jag har just nu är inget o leka med :(:(


Vizzla
Visst är hon fin (:


2 maj

Vilket Underbart väder det är ute!:) har solat ute i bikini idag och nog börjar det allt synas att man har börjat få lite färg;) Mathias har nyligen slutat jobbet och vi ska snart vandra iväg till cafe tingsgården och fika lite(: Mys♥


Här är en bild från när jag var hos Sandra i torsdags och firade Valborgsmässoafton(: snart kommer det några fler.. när solen börja sjunka och det är svalare ute(:
Puss!/C

RSS 2.0