Det finns två saker som ger mig rysningar..

Blackboard och studentportalen är sämst.. alltså verkligen! Blahaj!


Oooonsdag

Jag hann inte bli klar tills mamma kom hem.. Attans! så deadline är flyttad till i natt någon gång:) jag ska, ska, ska bli klar idag!:) jag har bara en grej kvar att skriva om och det är lärandet men grejen är att det finns föööör mycket att skriva om vad det gäller det ämnet.. hm.. Uppsatsen får inte vara mer än fem sidor och jag är inne på min femte sida nu liksom, jisses!

Gah, nu ska jag dra bort lite hår till och få ihop min lilla uppsats...xD

Puss!/C


Afternoon wake-up call

Sådärja, nu var gruppuppgiften inlämnad!:) yay! Vi satt och filade lite med den först i ungefär en timma.. Lite små fel som skulle rättas till och meningar som skulle formuleras om så det var inte så mycket mer jobb än så:) skönt! Efter det gick de flesta av oss och åt på Sylvia, mums!:) Så nu är det bara dags att börja skriva igen:) jag ska försöka bli klar tills mamma kommer hem:)!! Så jag har en liten individuell deadline här för mig sj ;)
Jag köpte en energidryck på hemköp för att få en liten extra kick.. Jag tänkte att jag skulle testa en ny så jag köpte  afternoon wake-up call men den var inge vidare god.. men pigg blev jag iaf...;)

Puss!/C


I'm stuck!!

Jag har suttit och skrivit på min inlämningsuppgift men nu har jag fastnat :/ Attans!.. Jag har skrivit tre sidor och måste få ihop en till, phew! slit & släp! Hm.. ja, skrivkrampen försvinner väl snart..:) förhoppningsvis:) Jag vill hinna bli klar ikväll så jag kan leva lite också;) det negativa när man pluggar är att det tar så himla mycket tid och jag får verkligen dåligt samvete för att det inte finns så mkt tid över till att umgås med mina kära vänner :( men ja, som sagt jag ska försöka bli klar ikväll så jag kan vara social igen ;)

Imorgon ska jag träffa min basgrupp på morgonen så ska vi kolla igenom vårat arbete och lämna in det:) skönt! skönt att få checka av lite inlämningsuppgifter:)

Nej nu måste jag försöka skriva mer på min uppsats:)

Puss!/C


I wanna be somebody

Gårdagen blev en väldigt lång dag för mig som jag trodde:) klockan var runt elva på kvällen innan vi i gruppen skiljdes åt:) Det känns som att vi har gjort ett väldigt bra jobb och håller våran kursledare inte med så har vi nog missförstått ämnet helt vilket jag har svårt att tro att sju individer skulle ha fått allt helt bakom foten:)
Vi satt hemma hos Mia, en av dem i gruppen, och man kände samhörigheten i gruppen bara växte vilket är peeerfekt:) vi kommer troligtvis hålla ihop i tre år vad det gäller grupparbeten så det är bra att gruppen fungerar:) Gruppen består av sju tjejer, varav några kommer från eskilstuna och några andra lite runt i kring:)
Nu är det bara att ta tag i den individuella uppgiften.. suck stånk och stön.. jag längtar verkligen tills den är klar!!:) Verkligen, verkligen, veeerkligen! :P
Nu ska jag ta och dra upp älsklingen med våld.. jag vill äta frukost och då vill jag ha sällskap ;P hihi!!

Puss!!/C


...någonstans så blev jag den jag är nu

Jag har precis ätit frukost och sitter nu och fördriver tiden innan jag ska till skolan:) Jag börjar inte förrän kvart över nio men det är skönt att få ta det lugnt på morgonen:) Jag gick upp klockan sex så jag har hunnit duscha och gjort mig iordningen redan:)!
Idag är det seminarium och utvärdering av kursen som står på schemat:) Vi ska ha seminarium från 0915 till 1200, phew! kommer att vara helt slut! Läraren ska dock inte vara med på detta seminarium och det är ganska skönt... det blir lite extra nervöst när hon sitter med och antecknar:) När vi är klara i skolan ska min grupp skriva klart våran gruppuppgift, phew!! den ska inte vara inne förrän den femte oktober men vi har även en individuell uppgift som ska in samma datum så vi kände att vi vill ägna en vecka och att bara kunna koncentrera oss på den:) och tro mig, det behöver man! jiiiisses...
Så denna torsdag kommer att bli en lååååång dag för mig :P

Puss!!/C


Hemstudier = Hemstudier

Idag består min dag av två ord kan man säga - Sjuksköterske professionen.


Idolo

Snart är det idol och det innebär inget mer plugg för mig ikväll - yay!!!

:D


Pricken

I'll find my way,
through night and day
And I know there'll be no more
tears in heaven



21 September 2007

Hide & seek


Trötter

Den här dagen har bara bestått av pluggande, phew! Det är mycket som ska hinnas med på kort tid så det är bara att bita ihop, även fast det är tufft..:)
Nu ska jag slappa i soffan:)
Puss!/C


Belöningen

Sådärja, nu har jag pluggat i flera timmar så nu är jag väl värd en vaniljbulle på tingsgården:) Mums!
Ikväll är det bästa tv-tittar kvällen också:) både top model och ensam mamma söker:) yay:)!

Puss!/C


Söndag morgon

Ny dag och nya tag.. eller? ;)
Jag har precis ätit frukost och ska ta och plugga nu:) Någon som är avis? hm hm ;) ska försöka lura med Mathias på en fika vid två, hihi:)
Puss!/C


Kreta 2010? ;)

Åh vad jag längtar tills Mathias och jag kan åka utomlands igen:) det var så himla kul på Kreta!!:)♥ Jag har precis suttit och kollat igeom alla bilder och ikväll så ska jag nog ta och se filmen vi spelade in på Kreta:)


Lite bilder från Mathias & min härliga resa:)♥

Nu ska Mathias och jag ta en promenad.. ingen härlig strandpromenad och ingen promenad till ngn mini market i närheten för att köpa bounty glass..utan bara en vanlig promenad i lilla eskilstuna..


God morgon!:)

Nu är det dags för mig att plugga lite!:) Mathias ligger fortfarande i sängen och sover!:) Vilken jäkel som bara sover bort hela dagen ;)

Puss!/C


Fredag hela veckan, tack ;D

Idag kom jag iaf inte hem tomhänt från stan:) Jag hittade ett par fiiina höstskor som jag kan ha när jag strosar runt på stan och i skolan;) Jag köpte även en deodorant från Biotherm och en rouge:) så nu är jag väldig nöjd ;) så nu har jag lite basgrejer iaf ;)
Mathias och jag köpte lite god mat från Spicy hot:) jag åt kyckling med grön curry, som vanligt ;D mums!!!



Nya skorna från Nilsson:)




Lite gott gott till Idol ikväll:)

Puss!/C


SCD

♥ Vänner ♥


Helan gååår...

Jag och Mathias har precis varit ute på en promenad och nu sitter jag och laddar upp lite bilder på facebook:) när Mathias har duschat och jag har laddat upp bilderna ska vi vandra ner mot stan och shoooppa :D

Puss!/C


Love


Puss Älskling!!

(Bilden är från samma dag jag tog körkort...:D)


Kantareller?..Kan-tar-eller? ;P

Sitter hemma hos Mathias och knapprar på datorn:) På förmiddagen var jag i skolan med några av mina kurskamrater och gjorde en övningsuppgift om referenshantering:) Tänkte inte göra alltför mkt vad det gäller skolarbeten nu på eftermiddagen faktiskt, ska läsa lite smått men that's it.. får läsa lite mer i helgen istället:) men det är helt okey för mig:)
Ska fixa lite på stan sen:) Måste köpa ett par fina höstskor och ett par tygskor som jag kan ha på dagarna när det är alltför varmt att ha höstskor:) för mina fred perry är allt förutom mysiga :P så dem ska jag hiva! sen måste jag köpa en rouge på make up store då en av mina bestämde sig för att dyka ner i handfatet och gå i tusen bitar:P sen kanske man lägger till ngn tröja ;).
Jag skulle framkalla några kort också men jag glömde att kolla på ramarna som ligger hemma vilken storlek korten skall vara så det får jag ta en annan dag:)

Men först ska jag beställa lite böcker från adlibris:):)

Puss!/C


Vänskap är underbart

Igår var jag och åt på ming palace med min underbara vän Sandra:) Det blev mycket prat om allt mellan himmel & jord, thai kyckling och glass med choklad sås:) dock ingen klubba..:P




Min bästa Sandra♥


Utskällning

Jag blev precis utskälld av en dam från radiotjänsten för att jag inte har betalat tv-licensen.. hm.. Jag berättade att jag bor hemma och att det är min pappa som betalar den.. Kanske de ska kolla upp innan de ringer?:P Ha-HA! Lite komiskt ändå...
Puss/C


Idol

Jag sitter och tittar på idol med en coca cola zero burk och en liten skål med ostbågar:)!
Bäst hittills idag på idol är ju helt klart han som trodde han var nya Darin..:P
Puss!/C


C <3 M

Usch idag har det verkligen inte varit en bra plugg-dag för mig:( har inte fått så mkt gjort som jag hade planerat:/ men ja, får hoppas att det går bättre imorgon:) man kan ju inte alltid vara på topp;):)

Ska snart gå ut och gå en promenad med mamma:) vädret är ju helt underbart!:) Får njuta av sommarens sista suck;) snart är det slut värmen :(
Puss!/C


Leende guldbruna ögon

Blackboard är fortfarande inte på min sida så Mathias fick gå in på blackboard från sig och skicka övningsuppgiften till min mail, phew! så nu är den klar iaf:) och nu är det bara att ta tag i nästa sak och min motivation.. ja den är väl också lost någonstans på blackboard..usch! måste försöka hitta den, hm!

Men först ska jag ta ut Töa & Måla:)
Puss!/C


Attans

Blackboard är verkligen inte på min sida:(! Blä:(


Vi är lördagens änglar som virvlar i stan


vi är dom som du hatar en söndag på dan
vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

vi är änglar med blickarna högt i det blå
vi är dom som förlorar men jublar ändå
vi är dom som kan skratta åt allt med varann


Spilld mjölk överallt

Jahapp, då var det tisdag då:) Har bara en grej i skolan idag:) dataintroduktion mellan 12.15 och 13.15 så det är väldigt skönt:)

Puss!/C


That's amore

Kom nyss hem från Lotta med mamma:) Hon fyller imorgon så mamma var och lämnade lite hjortronsylt och kantareller:) Lotta och hennes familj och lilla zoo (de har två katter och två hundar - supermysigt!!) bor jättefint ute på landet:) mysigt att komma iväg lite och slippa tänka på skolarbeten:) nu sitter jag och kikar på tv och väntar på Mathias ska ringa:)♥

Puss!/C


Körkort, tack!

Btw, imorse när jag körde till skolan blev jag stoppad av polisen och fick blåsa!
Jag ville säga att det var första gången jag fick stanna och blåsa och att jag fick körkortet förra onsdagen.. meeen jag gjorde inte det.. hoppdes lite grann på att herr konstapeln skulle säga att mitt körkort var ganska färskt men det gjorde han icke, så jag blev lite putt:P

Puss!/C


Seminarium, check!

Sådärja, nu har jag haft mitt första seminarium!:) det var skönt att se hur upplägget för ett seminarum ser ut och det känns som att jag har hamnat i en riktigt bra grupp:) 
jag har lärt mig massor av den litteraturen jag har läst och det känns bra:) det känns skönt att börja komma in i utbildningen:)

Nu är jag hemma hos Mathias och ska inte vara tillbaka till skolan förrän vid kvart över ett då vi har biblioteksundervisning i en timma:) så idag kommer det att vara en ganska lugn dag på skolan iaf:) sen på eftermiddagen ska jag plugga och tvinga min mor att följa med på en promenad ;D

Puss!/C


God natt!:)

Nu ska jag ta och sova så att jag är laddad inför morgondagen;) både när det gäller att hitta själva salen vi ska ha seminariet och själva seminariet ;D

Natti!

Puss!/C


Mys framför tv:n!

Sitter i soffan framför tv:n och tittar på top model :) jag hade ingen aning om att en ny säsong av top model skulle börja idag så jag blev glatt överraskad när jag startade tv:n:) sen klockan åtta börjar ensam mamma söker:) Äntligen är reprisernas månader över och nya härliga avsnitt och program dyker upp på tv tablån:):)

Vi har seminarium imorgon och jag har bestämt mig för att inte plugga så mkt mer idag.. jag har iaf kikat igenom nästan allt och har lite hum om vad det handlar om ;) det får gå som det går:)  man kan ju inte lära sig tre böcker och två artiklar utantill på en vecka ;P

Puss!/C


Träna, träna

Nu ska Mathias & jag gå och ge friskis ett nytt försök ;) Hurtig som man är ;D


Frukt?

Ska snart gå till statoil med Mathias och köpa godis:):) inge mer plugg ikväll för mig inte ;) yay! imorgon blir det dock andra bullar, hrm hrm!
Jag var på tuna park och på stan en snabbis idag:) Jag köpte ett svart pannband med en blomma på från MQ & svarta leggings med en dragkedja på längst ner på benen, superfina:):) letade efter höstskor.. hittade ett par potentiella på nilsson men vi får se om jag köper dem:) känner iaf inte riktigt för att gå runt i mina tygskor med a-fil på längre;)
nej nu SKA jag ha goooodis ;D
Puss!/C


Hej & hååå!

Sitter hemma hos Mathias:) Han köpte ett nytt tv-spel idag så jag lär väl inte se röken av honom de närmaste timmarna ;)
För en stund sedan (innan han köpte spelet;)) skulle Mathias och jag träna på friskis Men när vi väl är där utanför  sitter det en lapp på dörren där det står att det är stängt:( Mathias kom med förslaget (otroligt dumt förslag...) att vi kan ju springa sen.. springa på stan tyckte jag men det var inte riktigt det han menade sa han.. hm. så vi ska gå en promenad sen tillsammans och så springer han sen och jag pluggar:):) 
Puss!/C


Så nära men ändå så långt borta...


Jag fick precis värsta mentosröret från min bror! med kolasmak!! men jag får inte upp den:( barnsäkra skit:(


Torsdag, torsdag

Jag är otroligt uttråkad!
tur för er att jag inte lägger upp mina bilder som jag har tagit med webbkameran som lite grann visar hur kul jag har det...;)
lala


Follow your heart

Jag ska snart ta mig ner mot stan, har en lektion 09.15, iiih pirripirr!
Jag tar bilen ner, vill inte cykla ner och toksvettas när jag kommer fram:P jag känner mig otroligt lat dock, men jag får kompensera det ikväll och ta en promenad:)

Puss!/C


RSS 2.0